söndag 22 mars 2009

[Lata Linda]

Enda anledningen till att jag inte bloggat på länge är ren lathet. Har hänt massor hela tiden som jag kunnat skriva om och jag har massor med nya bokrecensioner.

Imorgon ska jag skärpa mig och skriva för jag har märkt att trots att jag inte är så aktiv så är det ganska många som är inne och läser på min blogg.

Idag har jag tagit steget in på Facebook i alla fall. Jag har funnits där länge men jag får ångest varje gång jag loggar in för jag hittar aldrig det jag söker och det finns 1000 miljoner länkar och jag vet inte vart jag ska klicka. Nu håller jag på att ladda upp mina Nya Zeeland bilder.

Snart är det sovdags, är så trött...

söndag 1 mars 2009

[O.S.A av Denise Rudberg]

Den här gången tar boken oss vidare till Eva von Dies som varit en medspelare i tidigare böcker utan att få ta någon riktig plats. Tiden har gått sedan Eva hjälpte Kristin att lämna sin man (se väninnan) men hon lyckas själv inte hitta kärleken. I många år hade hon ett strul med en gift man och hon kommer helt enkelt inte över honom.

Hon är tillsammans med Oscar, ett riktigt partydjur, men det är också Eva. I ren desperation tackar hon ja när Oscar friar trots att de två är konstant otrogna mot varandra.

Plötsligt åker Eva fast narkotikapåverkad och saker och ting förändras.

Av Denise Rudbergs gemensamma drag hos sina karaktärer ser jag den här gången:
- Gillar välutrustade män
- Får lätt orgasm, inte helt ovanligt med multipla


Sen måste jag även kommentera en till grej som är oerhört rolig. De gånger kvinnorna i Denise böcker gör ett misstag och har sex med en dålig kille så är det ofta analsex de har. (Jag vet, jag är lättroad)

Boken var jättebra och spännande men nu tar jag en bok emellan innan jag börjar med nästa av Denise böcker. Men sen tänkte jag läsa om Jenny S eftersom det var så länge sen jag läste den.

Nu ska jag fortsätta med min mysmorgon och fortsätta med Liza Marklunds senaste. Inte mycket kvar och den är jättejättebra!

[Fynd på bokrean nr. 2]

Med tanke på att alla bokaffärer har bokrea nu så kontrade PocketShop med 25% på hela sortimentet. Trots att det fortfarande är billigare att köpa pocketar på nätet så köpte jag tre böcker. Kunde inte låta bli.

Den du inte ser av Marie Jungstedt - vill hitta en ny favoritförfattare

Midvinterblod av Mons Kallentoft - Verkar bra

I cirkelns mitt av Dan Brown - Började lyssna på den här en gång men jag har väldigt svårt för att lyssna på ljudböcker men i övrigt var den väldigt bra så jag vill verkligen läsa den nu.






[Fynd på bokrean nr. 1]

Tog en fika med Monica i veckan och vi tog en sväng in på bokrean. Det var stressigt som vanligt och vi konstaterade att vi hatar bokreor och det är bättre att handla på Bokus istället.

I vilket fall lyckades jag i alla fall komma hem med en bok som jag hoppas att kunna använda i praktiken. Jag har även mutat David att lära sig den. Kanske inte aromadelen för den är mer min grej men massagedelen...

Ska bli roligt att läsa den och börja blanda lite mer massageoljor...

[2-årsförbrukning av Fornarina-jeans]

I Fredags var jag och shoppade. Tänkte att jag skulle komma hem med en eller två par jeans eftersom jag bara har 2 som jag använder nu och jeans är dödsviktigt för mig.

Jag hittade Fornarina-jeans i väldigt fina modeller. Jag kom inte hem med ett par, två par och inte heller tre par utan FYRA par Fornarina-jeans! Snacka om glädjerus.

Nu ligger de i alla fall i tvättmaskinen så de får krympa innan jag lämnar in dem hos skräddaren i nästa vecka. Han får nog kapa 1 dm eller mer på varje jeans, så stora är de.

I vilket fall, lycklig är jag nu. :-)