2 stora portioner
3 chorizo
2 hackade schalottenlökar
1 förpackning körsbärstomater, halverade
1 stor näve hackad koriander
2 dl couscous
2 dl vatten
2/3 tsk salt
1. Skiva och skär korven i skivor. Stek. Låt korven sen rinna av på hushållspapper. Häll bort fettet från stekpannan.
2. Stek löken och körsbärstomaterna i samma stekpanna någon minut. Det är viktigt att inte översteka så det inte blir mosigt.
4. Rör ihop couscous, korv, tomaten och löken, tillsätt koriandern och rör om.
Tyvärr blev jag väldigt besviken över rätten för det visade sig att couscousen var härsken. Datumet är helt ok och jag trodde inte att det var så länge sen jag köpte den. Härsken couscous = inte gott. Men David höll god min och åt. Puss bästaste.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar