3-4 portioner
1 burk Blue Dragon Peanut satay sauce
3-4 kycklingfiléer, strimlade
1 röd och 1 grön paprika, hackade i stora bitar
1 stor näve sockerärtor eller sugar snaps
1 näve naturella cashewnötter
Nudlar för 3-4 personer (Hittade jättebra portionsuppdelade fullkornsnudlar från Blue Dragon)
Fisksås
Sesamolja
1. Sätt igång kokningen av nudlarna.
2. Rosta cashewnötterna i en stekpanna utan fett
3. Stek kycklingen på hög värme tills den
är nästan helt färdigstekt, lägg i paprikabitarna och stek tills kycklingen är helt färdig. Tillsätt såsen. Låt puttra i ett par minuter. Lägg i sockerärtorna i slutet så att de blir uppvärmda utan att bli sladdriga.
4. Smaksätt nudlarna med lite fisksås och bara några droppar sesamolja. Det bästa med sesamolja är att det räcker med 6-8 droppar för att ge massor med smak.
5. Strö cashewnötter på toppen och servera!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar